All Posts By

Nova Makedonija

Нова платеничка војна во Персискиот залив за која никој не зборува

By Quoted

Битката за контрола врз Махра, најисточната и најмирната провинција во Јемен, ги разгоре опасните тензии во Персискиот Залив, пренесува „Индипендент“. Салем му припаѓа на едно…

Read More